FAQ
Få svar på dine spørgsmål om vores private PCR Covid-19 Test.

Nedenfor kan du læse oftestillede spørgsmål i forbindelse med en privat PCR Covid-19 test.

Du er også altid velkommen til at kontakte os for ydeligere spørgsmål. 

Testen analyseres hos Amplexa Genetics i Odense. Testen er en Covid-19 test af samme type som bruges i det offentlige. Testen bruges til at påvise om du er positiv eller negativ for Covid-19.

Følgende gælder for vores analyse:

  • RT-PCR analysemetode
  • Testen er specifik for Covid-19
  • Testen er anbefalet af World Health Organisation (WHO)
  • CE-IVD godkendt
  • Personligt certifikat sendes pr. mail som kan bruges til rejseaktivitet

I samarbejde med Amplexa udfører vi COVID-19 tests af den type som anbefales af WHO. Vores RT-PCR test er den samme metode for COVID-19 tests, som bruges over hele verden.

Vores test detekterer to gener specifikke for SARS-CoV-2 virus (Nucleocapsid genet og Orf1ab genet) samt et humant gen, som fungerer som en intern kontrol af prøven. Vores testmetode kan detektere helt ned til 1 kopi/mL hvilket svarer til 20 kopier/reaktionsvolumen for hvert specifikt virusgen.

Med en sensitivitet på 95% og en præcision på 99% er vores COVID-19 test konkurrencedygtige i forhold til andre lignende tests på marked.

Vores podning sker via halsen.

Nej – Du skal på forhånd have booket en test tid – Det kan du gøre ved at klikke her.

En privat PCR Covid-19 test koster 595,-kr og betales med kreditkort før testen foretages.  

Hvis du har booket en tid, men ikke fået en bekræftelse via mail, anbefaler vi du kontrollere din “spam” eller “uønsket” mappe i din mail.

Hvis den ikke er dukket op, kontakt Amplexa på tlf: +45 66116628

Du skal altid booke en tid, hvor efter du modtager en bekræftelse via mail. 

Din bekræftelsesmail indeholder en stregkode som skal fremvises når du ankommer til vores testcenter. Denne stregkode scannes, og når betalingen er sket, vil vi forestage en podning.

Senere samme dag vil du modtage en mail med testsvar på din Covid-19 test. 
– Bemærk I tilfælde af positiv test er vi dog påbudt ved lov at informere statens seruminstitut og styrelsen for patientsikkerhed.

Alle Covid19 tests foretaget hos PrivatTest.dk transporteres til Amplexa i Odense, hvor alle test bliver behandlet samme dag. 

Det betyder du har svar fra din test samme dag som den er foretaget. 

Dit testsvar vil blive tilsendt via mail – Vi er forpligtet til i forhold til sundhedsmyndighederne at indberette hvis der er tale om en positiv Covid19 test.

Vi kan godt foretage en Covid-19 test hos virksomheder ved særlig aftale. Vi anbefaler dog i stedet at sende medarbejderne forbi vores testcenter. På den måde er vi helt sikre på omgivelser og procedure kan følges nøje.

Ja, Vi tilbyder særlige aftaler med virksomheder som eksempelvis ofte har medarbejdere, samarbejdspartnere m.m. som ønskes testes. Vi kan også udstede godkendte certifikatet som benyttes som coronapas. Kontakt os for ydeligere dialog.