PCR Covid-19 rejsecertifikat / Coronapas til rejser.

Book en tid, og få svar på din PCR Covid-19 test.

Rejsende har mulighed for at blive testet for COVID-19 før og efter en rejse, og få dokumentation for en negativ test.

Bestil en Covid-19 test og få et godtkendt Covid-19 rejsecerfikat.

I vores testcenter i København, udføres der en podning, som sendes til analyse hos et ekstern laboratorium i Odense, som analysere COVID-19 tests af PCR typen som anbefales af WHO.

RT-PCR test er den samme metode for COVID-19 tests, som bruges over hele verden.

Testen detekterer to gener specifikke for SARS-CoV-2 virus (Nucleocapsid genet og Orf1ab genet) samt et humant gen, som fungerer som en intern kontrol af prøven. Deres testmetode kan detektere helt ned til 1 kopi/mL hvilket svarer til 20 kopier/reaktionsvolumen for hvert specifikt virusgen.

Med en sensitivitet på 95% og en præcision på 99% er deres COVID-19 test konkurrencedygtige i forhold til andre lignende tests på marked.

Denne test kan derfor benyttes til dit coronapas, som kræves i en lang række lande, og ikke mindst hos besøg hos mange virksomheder.

Du skal blot huske at afkrydse “Rejsecertifikat ønskes” når du booker en tid. 

Bemærk det er IKKE et krav at have dansk CPR-nummer for at blive testet hos privattest.dk

Vi sletter alle dine personlige data efter endt transaktion og vi bruger kun dine data til at kontakte dig og udforme dit certifikat. Amplexa sælger ikke persondata til tredjepartsselskaber. I tilfælde af positiv test er vi dog påbudt ved lov at informere statens seruminstitut og styrelsen for patientsikkerhed.

Hvor hurtigt kan i lave et Covid-19 rejsecertifikat / Coronapas til din rejse?

Et Covid-19 rejsecertifikat udstedes på samme måde som vores private CPR Covid-19 test – Vigtigt er det blot du afkrydser feltet “Rejsecertifikat ønskes” når du booker din tid.

Du får dit rejsecertifikat tilsendt via mail. Det er ikke et krav du har et dansk CPR nummer for at få en Covid-19 test.

Du kan booke en tid her.

Kræves der dansk CPR-nr for en test?

Nej, vi kan foretage test på alle nationaliteter. Vores rejsecertifikat udstedes på engelsk.

Testsvaret blive tilsendt via mail.

Du kan booke en tid her.

COVID-19 Tests

SARS-CoV-2, COVID-19 eller Corona virus?
I samarbejde med Amplexa Genetics tilbyder vi en Covid-19 test af samme type som bruges i det offentlige. Testen bruges til at påvise om du er positiv eller negativ for Covid-19.

Følgende gælder for vores analyse:

  • RT-PCR analysemetode
  • Testen er specifik for Covid-19
  • Testen er anbefalet af World Health Organisation (WHO)
  • CE-IVD godkendt
  • Personligt certifikat sendes pr. mail som kan bruges til rejseaktivitet

Om det er dig selv, dine ansatte eller dine kunder som skal testes, så har vi via Amplexa svaret. Vi tilbyder en hurtig og pålidelig løsning skræddersyet til jeres behov.

Kontakt os på info@covid19aabenraa.dk for at få mere at vide.

Hvordan skal du forholde dig hvis du har symptomer, har været i kontakt med en som er testet positiv, eller selv er testet positiv?

 

Det kan være en usikker situation at stå med en positiv coronatest – din egen eller fra en du har været i kontakt med. Sundhedsstyrelsen har udgivet en række pjecer til at rådgive i sådanne situationer – du kan finde svar på det meste på deres hjemmeside her.

Særligt relevante pjecer:

Hvordan kan PrivatTest.dk hjælpe dig?

Via vores samarbejdspartner, Amplexa i Odense udfører vi RT-PCR COVID-19 tests af den type som anbefales af WHO, og som benyttes i det offentlige.
Amplexa’s RT-PCR test er den samme metode for COVID-19 tests, som bruges over hele verden.

Vores test detekterer to gener specifikke for SARS-CoV-2 virus (Nucleocapsid genet og Orf1ab genet) samt et humant gen, som fungerer som en intern kontrol af prøven. Vores testmetode kan detektere helt ned til 1 kopi/mL hvilket svarer til 20 kopier/reaktionsvolumen for hvert specifikt virusgen.

Med en sensitivitet på 95% og en præcision på 99% er Amplexa’s COVID-19 test konkurrencedygtige i forhold til andre lignende tests på marked.

Vi tilbyder Covid-19 godkendte tests til private og virksomheder – Book en tid ved at klikke her.

En Coronatest hos PrivatTest.dk koster 595,-kr som betales når du får foretaget en podning.